martes, 29 de octubre de 2013

POWER POINT

Avui a classe de GTIC, el Jordi ens ha ensenyat un dels programes de presentació més utilitzat anomenat Power Point.  Aquest tipus de presentació per a exposicions i discursos s'utilitza com a un suport complementari per ajudar-nos però a la vegada per captar l'atenció del públic amb imatges, animacions, etc.

L'ús de recursos multimèdies és un dels avantatges en les presentacions. Per tant, una de les propostes seria crear una presentació amb una diapositiva central que contingués una miniatura de totes les fotos i que al clickar a sobre obrís una nova diapositiva amb la foto en qüestió ampliada. Seguint aquest mateix model, i suposant una exposició musical, també podríem crear un "sac" de sons i melodies de manera que, mitjançant enllaços entre textos escrits en una diapositiva i sons, ens permetessin tenir accès aleatori e instantanti a un repertori. La interacció amb el grup de classe ens dóna peu a un grup de propostes interessants, com ara la de crear una sèrie de diapositives amb preguntes i enllaços a diapositives amb les respostes correctes fer un repàs d'un tema.

En definitiva, aquestes son algunes de les propostes que els mestres utilitzen per fer que un Power Point segui més dinàmic i flexible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario