martes, 8 de octubre de 2013

RRS I NETVIBES

Canal RRS

Podria dir que el canal RRS és una forma molt senzilla per rebre, directament en un ordinador o en una pàgina web online, informació actualitzada sobre les teves pàgines web preferides, sense la necessitat de visitar una a una. Aquesta informació s'actualitza automàticament sense que haguem de fer res, però per rebre aquestes notícies RRS serà necessari tenir disponible el servei RRS i també un lector RSS.
Perque ho pogueu entendre us deixo aquest video:




Netvibes

Netvibes és un Servei web que actua com un escriptori virtual personalitzat, que permet molt ràpidament la configuració d’una pàgina d’inici que contingui Feeds Favorits, notes de text, informació meteorològica, de borsa, etc. Aplicació molt similar a la Pàgina Principal personalitzada de Google o Windows Live 



Funcionament:


Visualment s’organitza en solapes o pestanyes, on cadascuna d’elles forma un agregador de diversos mòduls i widgets desplaçables prèviament definits per l’usuari. Aquests mòduls actuen també com a petites finestres, el contingut del qual, es genera a través d’un altre web o bé es forma com a una nova miniaplicació.



Informacio extreta de la Viquipedia i del blog de GTIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario