miércoles, 30 de octubre de 2013

QUI ETS TU?

A la assignatura de COED (Comunicació Oral Escrita i Digital), teniem que portar a classe una descripció de lliure elecció amb una fotografia de la persona i amb un peu de foto.
Cal remarcar que per a  fer la descripció, la professora ens va repartir un dossier que parlava sobre com s'estructura una descripció, tècniques descriptives, exemples, etc.


Un cop vaig llegir el dossier, vaig començar a elaborar la descripció. Per tal de descriure a la Ethel, vaig decidir fer-li unes quantes preguntes sobre la seva família, aficions i estudis.
Vam penjar totes les fotografies a  la paret de l'aula i,una per una, anàvem explicant el significat del peu de foto i de la fotografia. A més a més, vam ser conscients de la importància del color de la fotografia, del lloc on realitzem la fotografia, de l'emmarcat... Es tracta d'aspectes que en un principi no ens hi fixem, però que ajudaran a millorar la imatge i que qualsevol persona que l'observi, tingui ben clar quin és el significat que s'ha volgut transmetre.

A continuació us mostro el meu treball:


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyIKDlHdvABFv36dITn-ny7RDFbszShDdC9Gks4K-Fn9GcBESb0N8sqp522ZNuIvCCga_WxK5qmIkn0NX9WyHNvK86WYNVf8kdSfDuUXdJLvcXrYrl8wsR6V2NGh5dL7tZgA6P0-eY1ow/s320/ethel.jpg



QUI ETS TU?

Noia de vint anys. De Garraf. El seu nom és Ethel Villar. És una noia bastant alta i de constitució prima. Té els cabells rossos, llargs i llisos.  La seva pell és més aviat tirant a blanca.  Els seus ulls són grans, foscos i brillants.
El seu caràcter és molt bo i tranquil. És una persona que sempre està somrient i de bon humor. També és molt familiar i amiga dels seus amics. És una persona molt sociable ja que vagi on vagi sempre parla amb algú. És molt riallera. Li agrada viatjar arreu del món i veure les diferents cultures i els diferents costums. El seu lloc preferit és Nova York.
Desde que era petita que li agraden els gossos, ara en té un, es petitet i de colors marrons i es diu keka.
Va tres cops a la setmana al gimnàs i casi sempre corre a la cinta o fa zumba. Desde sempre li ha agradat ballar, sobretot jazz. Alguns dels seus hobbies són escoltar música, anar a la platja, sortir a donar una volta amb els amics i sobretot sortir molt de festa.
Al primer cop dull, ja sabia que acabaria treient una bona amiga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario