martes, 12 de noviembre de 2013

VISITA AL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA

Vam fer una visita al Museu Nacional d'Art de Catalunya, a veure una exposició adreçada a infants.
Primer ens han explicat la metodologia d’explicació que tenen envers als infants. Després hem pogut viure en primera persona les activitats que ells desenvolupen i les preguntes que solen fer.
Així doncs, la voluntat del Museu és que coneixem els materials, el ritme i el moviment.
La primera pregunta que ens han formulat ha estat, quin tipus de materials veiem en unes escultures. La resposta ha estat marbre i bronze. La nostre guia ens ha explicat que aquests conceptes els infants no els tenen del tot assimilats, per tant, ells els anomenen metall i pedra.
Seguidament, ens ha explicat qui era Manolo Hugué i quina obra havia fet. Gràcies a això em pogut fer una pràctica amb fang, ja que la creació d’ell estava feta amb això (la prova) la real amb pedra.
La pràctica del fang consistia en modelar, pessigar, xafar la bola de plastilina, primerament ho hem fet sense música, i després ho hem fet seguint les indicacions de la guia i amb música.
Més tard, em treballat el tacte amb diversos tipus de pedres, unes eren molt rugoses, i altres, eren completament llises.


Per finalitzar la visita  hem pogut fer activitats pràctiques com la del reposat, que consisteix amb una tela especial fer relleus, amb diferents parts del cos.


La visita ha estat entretinguda, ja que hem pogut veure un altre punt de vista alhora d’explicar l’art i materials als infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario